Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@14:34:02 GMT

ویژگی‌های سامانه اشتغال ایرانیان

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۲۳۴۵

ویژگی‌های سامانه اشتغال ایرانیان

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علیرضا حیدری اظهار کرد: هر نهادی که شکل می‌گیرد بازیگرانی دارد که در آن تاثیرگذارند و خروجی‌های متعددی دارد که هر کدام می‌تواند نتایجی را رقم بزند از این‌رو معتقدم سامانه جامع اشتغال ایرانیان یک کار بزرگ و پرتالی از زیرمجموعه‌های مختلف است و وزارت کار باید با هر هزینه‌ای آن را راه اندازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ممکن است نگاه کارفرمایی نسبت به سامانه این باشد که برخی از اطلاعات وارده خسارت و زیان است و در آن مشارکت نکنند؛ ما باید ببینیم منافع ملی این کار چیست و اگر سامانه اشتغال ایرانیان راه اندازی شود چه کارایی‌هایی دارد و چه اثراتی بر بازار کار می‌گذارد؟

این کارشناس حوزه کار افزود: باید دید این پرتال جامع تا کجا می‌تواند نفوذ کند و تا چه حد در حوزه برنامه‌ریزی، دسترسی به اطلاعات، شفافیت و توزیع منابع اعتباری راهگشاست؟

حیدری با بیان اینکه وزارت کار باوجود نقش کلیدی در حوزه روابط کار مورد بی مهری و کم توجهی قرار دارد، ادامه داد: در حال حاضر بازار سرمایه، پول و کالا و خدمات را داریم و اشتغال، آخرین بازار است چون محصول هر سه بازار دیگر در آن می‌نشیند و هدف‌گیری نهایی، بازار اشتغال است.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه آنطور که وزارت کار اعلام کرده بیشتر به دنبال ثبت اطلاعات بازار کار است و جامعه هدف وی افراد شاغل و بیکار در سن کار را پوشش می‌دهد.

به گفته این کارشناس حوزه کار، خروجی اطلاعات سامانه اشتغال ایرانیان در اتخاذ تصمیمات کلان و سیاستگذاری‌های بازار کار مؤثر و قابل ارائه به کارفرمایان و کاریابی‌ها است.

با توجه به افزایش آمارهای اشتغال غیر رسمی در کشور، دسترسی و ارائه آمار و اطلاعات دقیق از تعداد شاغلین و بیکاران امری ضروری به شمار می‌رود. در حال حاضر یکی از چالش‌های حوزه اشتغال، نبود چنین آماری است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای این منظور، برنامه صدور شناسنامه شغلی برای همه ایرانیان زیر ۶۵ سال را در دستور کار دارد. پیش از این معاونت اشتغال وزارت کار از راه اندازی سامانه جامع اشتغال ایرانیان در تیر ماه خبر داده بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاریابی بیکاران سامانه اشتغال اشتغال ایرانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • جوانان در راستای اشتغال و ورود به بازار کار تلاش و همت کنند
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد