Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع رصد کارگاه‌ها و مسوولان ایمنی، اعلام کرد: سامانه جامع در چهار استان کشور به صورت آزمایشی کلید می‌خورد.

به‌گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، احمد مشیریان با بیان اینکه در سال گذشته متوسط حوادث کار منجر به فوت ۷۶ مورد بوده که ۴۰ درصد آن در بخش ساختمان و ۳۶ درصد در بخش صنعت رخ داده است، اظهار کرد: ۳۸ درصد علل وقوع حوادث کار بر اثر عدم نظارت بر کارگاه توسط کارفرمایان بوده و ۲۴ درصد از حوادث به علت سهل‌انگاری، ۱۷ درصد به علت نبود وسایل ایمنی و ۱۱ درصد به علت نبود آموزش در کارگاه‌ها رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۳۴ درصد حوادث در اثر سقوط و لغزش رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: ۲۱ درصد حوادث در اثر گیر کردن بین اشیاء، ۱۹ درصد در اثر نداشتن تجهیزات و ۱۲ درصد در اثر سقوط اشیاء رخ داده است.

مشیریان با تأکید بر اینکه ۵۹ درصد از حوادث کار در زمان‌های اضافه‌کاری و شیفت شب رخ می‌دهد، اضافه کرد:  ۷۵ درصد آسیب‌دیدگان حوادث کار متأهل و ۲۵ درصد مجرد هستند و ۹۷ درصد را مردان و ۳ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: آمار نشان می‌دهد جای کار برای ایمنی زیاد است و با وجود ۱۴ هزار مسئول ایمنی در کشور، این میزان کم بوده و باید به روزی برسیم که در هر کارگاه یک مسئول ایمنی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه نیروی کار یکی از مهمترین ارکان تولید کشور است، اظهار کرد: مسئولان ایمنی باید در حفظ و حراست از نیروی انسانی کارگاه‌ها تلاش کنند.

مشیریان ادامه داد: آمار حوادث ناشی از کار نشان می‌دهد سالانه ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر در جهان دچار حوادث ناشی از کار می‌شوند که از این میزان ۳۴۰ هزار نفر فوت می‌کنند و روزانه ۶۳۰۰ نفر از بیماری‌های ناشی از کار رنج می‌برند و ۸۰۰ نفر بر اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه مسئولان ایمنی باید خود را به‌روز کنند، تأکید کرد: ایجاد مسئولان ایمنی در کارگاه‌ها یک سرمایه‌گذاری برای کارفرمایان است تا دچار لطمات مادی نشوند.

او با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع رصد کارگاه‌ها و مسئولان ایمنی، خاطرنشان کرد: سامانه جامع در ۴ استان کشور به صورت آزمایشی کلید می‌خورد.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی سامانه جامع، کمک بزرگی در ایمنی کارگاه‌ها خواهد شد، ادامه داد: به وسیله این سامانه آموزش آنلاین، دریافت اینترنتی یک نسخه قرارداد کارگر و کارفرما و رصد و بررسی کارگاه‌ها انجام می‌گیرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جان افراد مهمتر از هر چیز دیگری است، افزود: یکی از سیاست‌های وزارت کار این است که در صورت عدم توجه کارفرما به اخطار داده شده، کارگاه بسته خواهد شد چرا که جان انسان‌ها مهمتر از هر چیز دیگری است.

وی با تأکید بر اینکه تا کنون به پنج معدن در کشور اخطار داده شده و درخواست تعطیلی شده است، یادآور شد: سالم‌سازی محیط کار و امحاء تدریجی مسائل سخت و زیان‌آور در کارگاه‌ها از دیگر مسائل مورد توجه در کارگاه است.

او با اشاره به اینکه وظیفه ما این است که کارگاه و کارفرمایان را کمک کنیم تا محیط کار را اصلاح کنند، اذعان کرد: مسئولان ایمنی و بازرسان برای ایجاد شرایط مناسب و حل مشکلات به کارفرمایان اخطار می‌دهند تا شرایط سخت و زیان‌آور را از بین برده و بیماری‌های ناشی از کار را از بین ببرند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آموزش را مهمترین رکن در کاهش حوادث ناشی از کار دانست و بیان کرد: باید کارگران و مسئولان ایمنی را آموزش دهیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۲۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • جامع دیدن مسائل از سوی فعالان رسانه و تعامل مسئولان لازمه حل مسائل کشور
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد